19 ene 2016, 7:58

Аз съм твоето щастие 

  Poesía » De amor
536 1 9

 

 

Ще се сгуша на топло в гърдите ти,
ще почерпя от там топлина,
ще рисувам със вяра мечтите ти,
ще излъчвам чрез теб, светлина.

Ще танцувам на воля в сърцето ти,
преродена във цветна роса,
ще съм цвете, съдбовно в нозете ти,
откъсни ме и скрий ме в сълза.

Във сълзата ти,  радост ще пия,
изтощена от земни беди,
окрилена от твойта магия,
ще заспивам на твойте гърди.

Сутрин, щом се събудиш до мене,
ще отпиваш любов с аромат,
да, дошло е и нашето време,
аз съм щастие твое в нов свят.


 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??