Рисувай ми рими, рисувай със думи по мене .
Не искам аз вятър, пясъчна съм, ще ме отвее.
В моята пустиня има само застинало време.
В мрака ми няма надежди и слънце не грее.
Писна ми... само от дарове с криво усмихване.
Всеки празник посрещам в сърцето със трясък.
Вятър ми носиш, после мълчиш до пресищане,
ще се задавиш от него...аз съм вече пясък.
© Николина Милева Todos los derechos reservados
ще се задавиш от него...аз съм вече пясък. "
Не мога да опиша възхищението си!