Луната чезне в мрака,
облаците светлината скриват.
И душа ми тебе чака,
макар мечтите да униват.
И сред бляновете мои,
уви, съзрях сал разкъсани шибои.
И, моля те, ела при мен –
поне когато дойде моят ден...
© Георги Todos los derechos reservados