21 февр. 2017 г., 15:45

Аз те чакам 2 

  Поэзия » Любовная
332 0 0

Луната чезне в мрака,

облаците светлината скриват.

И душа ми тебе чака,

макар мечтите да униват.

 

И сред бляновете мои,

уви, съзрях сал разкъсани шибои.

И, моля те, ела при мен –

поне когато дойде моят ден...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??