Feb 21, 2017, 3:45 PM

Аз те чакам 2 

  Poetry » Love
333 0 0

Луната чезне в мрака,

облаците светлината скриват.

И душа ми тебе чака,

макар мечтите да униват.

 

И сред бляновете мои,

уви, съзрях сал разкъсани шибои.

И, моля те, ела при мен –

поне когато дойде моят ден...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??