23 feb 2006, 0:14

Аз те търся 

  Poesía
738 1 2

Аз те търся откакто се помня,
ала само насън те намирам.
Сякаш някаква скътана болка
да достигна до теб ме възспира.

Ако само веднъж се разминем
като двама съвсем непознати,
даже без да ти зная името,
даже без да ти зная душата...
По очите ще те позная...


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??