Feb 23, 2006, 12:14 AM

Аз те търся 

  Poetry
736 1 2

Аз те търся откакто се помня,
ала само насън те намирам.
Сякаш някаква скътана болка
да достигна до теб ме възспира.

Ако само веднъж се разминем
като двама съвсем непознати,
даже без да ти зная името,
даже без да ти зная душата...
По очите ще те позная...


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??