Аз искам в твоето легло
очите от умора да затварям.
И в полусън да слушам
твоя глас - до теб съм, мила.
Ти искаш в моето легло
да ме прегърнеш, утешиш.
И заедно да споделим нощта
във две тела и две души.
А може би ний искаме едно?
Не моето, не твоето,
а просто - нашето легло.
© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados
а просто - нашето легло."
Не може да се каже по-добре!! Поздрав и дано!!!!