7.01.2010 г., 10:05 ч.

Аз, ти - докога? 

  Поезия » Любовна
721 0 10

Аз искам в твоето легло

очите от умора да затварям.

И в полусън да слушам

твоя глас - до теб съм, мила.

 

Ти искаш в моето легло

да ме прегърнеш, утешиш.

И заедно да споделим нощта

във две тела и две души.

 

А може би ний искаме едно?

Не моето, не твоето,

а просто - нашето легло.

 

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??