17 sept 2011, 9:21

Аз толкоз умности написах 

  Poesía » De humor
922 0 13
Аз толкоз умности написах,
обаче никого не слисах.
Затуй замислих най-накрая
с изящна глупост да ви смая.

И разни стихчета редих.
Докато сам се убедих:
идеята ми е безумна!

Главата ми е толкоз умна,
че - и насилствено дори -
не може глупост да роди!

 

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??