17.09.2011 г., 9:21 ч.

Аз толкоз умности написах 

  Поезия » Хумористична
899 0 13
Аз толкоз умности написах,
обаче никого не слисах.
Затуй замислих най-накрая
с изящна глупост да ви смая.

И разни стихчета редих.
Докато сам се убедих:
идеята ми е безумна!

Главата ми е толкоз умна,
че - и насилствено дори -
не може глупост да роди!

 

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??