26 ago 2011, 22:16

Аз утре няма да съм тук 

  Poesía » Otra
967 0 3

Аз утре няма да съм тук

 

Аз днес съм тук и съм красива.

Ти ме обичаш, както ме обичаше и вчера.

 

Но утре няма да съм тук. Ще си замина.

Ти утре ще останеш да носиш спомена за наш'то вчера.

 

Аз утре няма да съм тук. Ще полетя.

Ти утре ще останеш в зловеща тишина.

Да пазиш думите си само за мен.

 

Аз утре няма да съм тук. Ще се загубя.

Щом вятъра отвее и последната ми дума,

аз няма да съм тук.

Сега недей да плачеш - утре.

Сега съм тук,

а утре няма да ме има.

© Десислава Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??