22 nov 2010, 15:27

Аз винаги ще зная 

  Poesía
663 0 4

О, зная, зная, че ме обичаш,

знам и дълго, че ще е това.

Знам, че и  вечно в мене ще се вричаш,

ала, кажи ми, как мислиш, че тъй ще продължа?!

 

Как очакваш от всички да се скрия,

да лъжа след време и мъжа си,

да се завъртя отново в тази стихия

и на стари години да губя ума си?!

 

Как, как си мислиш, че ще стане?

Това вече няма да съм аз.

Няма да е даже същото страдание -

отдавна вече не сме ТИ и АЗ.

 

О, зная, зная - вечно ще е тъй...

Ще се сънуваме и наум ще си шептим,

но наяве, по пътя свой ще си пътуваме

и с истинските хора до нас напред ще продължим.

 

Аз винаги ще зная...

 

 

© Галина Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??