6 jun 2020, 10:48

Аз за теб доплувах в твоя сън 

  Poesía » De amor
616 0 1

Аз за теб доплувах в твоя сън
Сънувал си или наистина видял си ме
и аз за теб доплувах в твоя сън,
решил си се и докрай измечтал си ме,
или припомнил си нещо по своя път.

Недей така, аз плувах отдалече,
защо затваряш сега уморено очи,
сама дойдох, съвсем сама, човече,
по пътя сблъсках се с много лъжи.

Затуй сега не заспивай, макар че вечер е,
не ме оставяй да чакам вън сама,
избягай от схватките на живота си нечовечен,
премини насън на отсрещната страна.

Сънувал си или наистина познал си ме,
в бурните води чул си ми вика,
който те е събудил и повлиял ти е,
а чувството дълбоко настанило се е в реалността.

Събуждай се и се хвърляй отвисоко,
там долу те очаква една мечта,
тя отдавна те чака, човече,
там стои си от много лета.

© Светлана Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??