19 dic 2006, 20:34

* * * (аз знам понявга на шега...) 

  Poesía
567 0 8
Аз знам, понявга на шега
внезапно чувствата изгряват,
изгрява щастие, тъга,
любовен блян или забрава,

и литват звуци във нощта,
и тишината е пияна,
и сякаш хиляди неща
нашепват името желано.

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??