Dec 19, 2006, 8:34 PM

* * * (аз знам понявга на шега...) 

  Poetry
559 0 8
Аз знам, понявга на шега
внезапно чувствата изгряват,
изгрява щастие, тъга,
любовен блян или забрава,

и литват звуци във нощта,
и тишината е пияна,
и сякаш хиляди неща
нашепват името желано.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??