Аз знам- ще дойде моят Президент
Аз знам - ще дойде моят Президент
с искрящи огнени зеници
и не от мафия и не - агент,
а с вот на милиони мъченици!
Ще дойде този чакан ден,
ще се събуди обществото,
ще ревне като звяр ранен
и ще потърси сметка за теглото.
Аз знам - ще дойде моят Президент
и чист ще седне във креслото.
Народът няма да му бъде опонент,
а политиката му ще е за човека и доброто.
Не може вечно да се мами и краде!
...то май че вече нищо не остана...
Живеят хората във други светове
и ненавиждат подлост и измама.
30.10.2011
© Лидия Сиркавара Todos los derechos reservados