21 dic 2007, 15:46

* * * 

  Poesía » Otra
666 0 10

 

 

Вятърът снежинките гони.
Преспи трупат, кършат се клони...
Отлетяха мечтите на юг
и студено и тъжно е тук.
Във заслона на твойта лъжа
е угаснала вече свещта,
но със вяра ще се облека,
ще ме стопли отново страстта...
Ето виждам една светлина
и приятел със топла ръка...

© Николета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??