11 dic 2012, 19:38  

* * * 

  Poesía » Versos blancos
402 0 0

Цял ден се смея

и когато тази жива светлина

пресъхне -

нямам сили да заплача.

Мракът пленява и парализира.

Нежността на черните му пипала

е най-страшното оръжие

срещу костеливата ми броня.

Не се предавам -

съня противопоставям

на нощта и опияняващите звуци.

Съвършен е.

Сънят е най-очарователният син

на мрака.

 

© Павел Грамадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??