11.12.2012 г., 19:38 ч.  

* * * 

  Поезия » Бели стихове
401 0 0

Цял ден се смея

и когато тази жива светлина

пресъхне -

нямам сили да заплача.

Мракът пленява и парализира.

Нежността на черните му пипала

е най-страшното оръжие

срещу костеливата ми броня.

Не се предавам -

съня противопоставям

на нощта и опияняващите звуци.

Съвършен е.

Сънят е най-очарователният син

на мрака.

 

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??