19 ene 2015, 17:45

*** 

  Poesía » De humor
1048 0 17

Бяла зима, снежни друми,
романтично дип,
паднах пети път... без думи,
само дълго биииип!

 

Аз съм дама и такива
думи хич не знам,
най-добре да си отива,
тая зима... там.

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??