19.01.2015 г., 17:45 ч.

*** 

  Поезия » Хумористична
1051 0 17

Бяла зима, снежни друми,
романтично дип,
паднах пети път... без думи,
само дълго биииип!

 

Аз съм дама и такива
думи хич не знам,
най-добре да си отива,
тая зима... там.

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??