7 nov 2007, 0:10

* * * 

  Poesía » De amor
993 0 8
Мила нежност,
пред тебе планината отстъпва,
реката прави пътека,
а птиците кацат на рамото ти,
таралежът иска хляб от ръката ти,
а костенурката доверчиво поглежда към теб...
Слънчице мое, нежност в очите ми,
ей, славеят запя за тебе
и не повтаря нота...
Слънцето грее,
широко е около мене
и летя в мислите си,
упоен
от щедростта
на излъчването ТИ...

© Илия Пандов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??