7.11.2007 г., 0:10 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
960 0 8
Мила нежност,
пред тебе планината отстъпва,
реката прави пътека,
а птиците кацат на рамото ти,
таралежът иска хляб от ръката ти,
а костенурката доверчиво поглежда към теб...
Слънчице мое, нежност в очите ми,
ей, славеят запя за тебе
и не повтаря нота...
Слънцето грее,
широко е около мене
и летя в мислите си,
упоен
от щедростта
на излъчването ТИ...

© Илия Пандов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??