14 sept 2023, 14:58

Багерист 

  Poesía » Para niños
416 1 4

Багеристът бате Бойко 

с багера работи зорко. 

Трупа пръст, канали прави

и даже пътища здрави. 

 

Виждам как всеки ден отива

с работен екип, не почива,

че магистралния строеж

иска работа, не копнеж. 

 

Като порасна и аз голям

ще стана багерист, вече знам!

Като моят бате Бойко

с багер да работя зорко! 

 

 

😉

© Людмила Данова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Когато порасна, искам да стана... »

23 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??