Sep 14, 2023, 2:58 PM

Багерист 

  Poetry » For kids
412 1 4

Багеристът бате Бойко 

с багера работи зорко. 

Трупа пръст, канали прави

и даже пътища здрави. 

 

Виждам как всеки ден отива

с работен екип, не почива,

че магистралния строеж

иска работа, не копнеж. 

 

Като порасна и аз голям

ще стана багерист, вече знам!

Като моят бате Бойко

с багер да работя зорко! 

 

 

😉

© Людмила Данова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??