Бай Тошо, спи в мир.
Гавазинът ти прави гафове безспир
и сега - кат премиер, и преди, кат кмет.
Добре, че не виждаш ровещите в кофите за смет.
Добре, че не виждаш как всичко се руши.
Малко хора за това имат очи и уши.
Здравеопазване, образование, култура -
кат чуе това Бойко, се хваща за кобура
(ако не за нещо друго).
Спи в мир, очите не отваряй!
А ти, читателю, последната страница не затваряй
на българската история, нека България да я има,
бори се за оцеляването на своята родина любима!
© Георги Todos los derechos reservados