15.07.2012 г., 12:47 ч.

Бай Тошо и бат Бойко 

  Поезия » Гражданска
455 0 0

Бай Тошо, спи в мир.

Гавазинът ти прави гафове безспир 

и сега - кат премиер, и преди, кат кмет.

Добре, че не виждаш ровещите в кофите за смет.

 

Добре, че не виждаш как всичко се руши.

Малко хора за това имат очи и уши.

Здравеопазване, образование, култура -

кат чуе това Бойко, се хваща за кобура

(ако не за нещо друго).

 

Спи в мир, очите не отваряй!

А ти, читателю, последната страница не затваряй

на българската история, нека България да я има,

бори се за оцеляването на своята родина любима!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??