3 jul 2006, 12:29  

Балада за слънчевото момиче 

  Poesía
699 0 0

Днес се срещнах аз със теб 

и веднага го разбрах –

хей, момиче сладко

в тебе влюбен, вече бях.

 

Този огън ме гори,

че сега си ти пред мен,

виждам само твоите очи –

прекрасен ден!


Пр: Ти си моята мечта –

в тъга тебе любя

и копнея аз.


Тебе виждам

в своя сън съдба...

И желая слънчевия час.


Пр: Ти си моята мечта –

в тъга тебе любя

и копнея аз.


Тебе виждам

в своя сън съдба...

И това е, звездния ми час.


Но сега си далеч.

Може би, си със друг!

Твойто нежно сърце –

бие за друг...

Бие за друг.


Днес се срещнах аз със теб

и веднага го разбрах –

хей, момиче мило,

в тебе влюбен, вече бях.


Хей момиче, моля те спри –

не отивай ти натам!

Няма да те срещана вече –

тази болка знам.


Припев:   Същия.


Не отивай далеч!

Не отивай със друг!

Чуваш ли ме сърце?

Бие за друг...

Бие за друг ...

© Бостан Бостанджиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??