Днес се срещнах аз със теб
и веднага го разбрах –
хей, момиче сладко
в тебе влюбен, вече бях.
Този огън ме гори,
че сега си ти пред мен,
виждам само твоите очи –
прекрасен ден!
Пр: Ти си моята мечта –
в тъга тебе любя
и копнея аз.
Тебе виждам
в своя сън – съдба...
И желая слънчевия час.
Пр: Ти си моята мечта –
в тъга тебе любя
и копнея аз.
Тебе виждам
в своя сън – съдба...
И това е, звездния ми час.
Но сега си далеч.
Може би, си със друг!
Твойто нежно сърце –
бие за друг...
Бие за друг.
Днес се срещнах аз със теб
и веднага го разбрах –
хей, момиче мило,
в тебе влюбен, вече бях.
Хей момиче, моля те спри –
не отивай ти натам!
Няма да те срещана вече –
тази болка знам.
Припев: Същия.
Не отивай далеч!
Не отивай със друг!
Чуваш ли ме сърце?
Бие за друг...
Бие за друг ...
© Бостан Бостанджиев All rights reserved.