6 oct 2010, 17:06

Балет 

  Poesía » Otra
1655 0 0

Беше приказка вълшебна, много стара,
с горски феи, вместо балерини.
Между световете има малка гара,
цялата изписана със рими.
Там ме чакат принцът и принцесата.
Целите в бяло. Целите магични.
Ето! Бавно вдига се завесата.
Те са нежнострастно феерични.
Имат весел слънчоглидов поглед,
а в косите носят маргаритки.
Истории разказват, но не могат
да са просто хора, да са като всички.
Затуй потрепват и намигат свойски,
с пръсти сцената целуват.
Красиво е! Не знаеш даже кой си,
а те не спират да танцуват...

© Кристина Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??