Банално
Тя бе плячката. Той бе ловецът -
тъй природата тях подреди.
Тя вървеше в гората безцелно,
беззащитна, с открити гърди.
И подскачаше млада, игрива.
Той се спъваше, падаше в кал.
Тя нехаеше, дивно-красива,
но го чакаше - беше ù жал.
Тя бе плячката. Той бе ловецът -
точен мерник, стрелба и хвалби...
...
Нощем старата прашна двуцевка
го тормози, не може да спи.
© Ани Виделова Todos los derechos reservados