На работа когато бях,
в дома копнеех да се върна
и пеех, както си вървях,
с представа как ще те прегърна.
Престъпех ли пред къщен праг,
долавях смътно хладината...
Почуствал се немил- недраг,
затварях тихичко вратата.
* * *
Любов - било е то химера...
Стоят далеч един от друг.
Невидимата бариера
дели съпруга от съпруг...
15 ч., 19 юни 2005
("Любов, любов")
Иван Митов
© Иванъ Митовъ Todos los derechos reservados