23 may 2018, 0:21

Бащин дом 

  Poesía » Otra
897 1 4

Шептя със струните на любовта,

шептя и сърцето ми кънти.

Майчин зов сърцето ми сломи

и с попътен вятър задоми.

 

Там ме води сърцето,

там в родната стряха.

С багрите на нощта,

породи в мен сълза.

 

Бащини ми двори отвори,

майчин език заговори.

И с полетът на любовта,

любов, роди обичта.

 

 

© Димитрина Владимирова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Накъде вървиш, човеко? »

24 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??