23.05.2018 г., 0:21 ч.

Бащин дом 

  Поезия » Друга
903 1 4

Шептя със струните на любовта,

шептя и сърцето ми кънти.

Майчин зов сърцето ми сломи

и с попътен вятър задоми.

 

Там ме води сърцето,

там в родната стряха.

С багрите на нощта,

породи в мен сълза.

 

Бащини ми двори отвори,

майчин език заговори.

И с полетът на любовта,

любов, роди обичта.

 

 

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Накъде вървиш, човеко? »

24 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??