25 jul 2010, 21:56

Басня 

  Poesía » Para niños
1209 0 22
                  
Акула - хищна и голяма -

днес искрено реши, че няма

дребни риби да яде и мрази,

а от враговете ще ги пази.

 

Изпили зъбите си остри

с усмивка кротичка, а после

почна игри и залисия

със всяка цаца и скумрия.

 

След заигравки и шегички

тя рибките изгълта всички.

Да! Вълкът си нрава не мени –

май и за акулите важи!

 

 

 

 

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??