днес искрено реши, че няма
дребни риби да яде и мрази,
а от враговете ще ги пази.
Изпили зъбите си остри
с усмивка кротичка, а после
почна игри и залисия
със всяка цаца и скумрия.
След заигравки и шегички
тя рибките изгълта всички.
Да! Вълкът си нрава не мени –
май и за акулите важи!
© Мария Все права защищены