Jul 25, 2010, 9:56 PM

Басня 

  Poetry » For kids
1207 0 22
                  
Акула - хищна и голяма -

днес искрено реши, че няма

дребни риби да яде и мрази,

а от враговете ще ги пази.

 

Изпили зъбите си остри

с усмивка кротичка, а после

почна игри и залисия

със всяка цаца и скумрия.

 

След заигравки и шегички

тя рибките изгълта всички.

Да! Вълкът си нрава не мени –

май и за акулите важи!

 

 

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??