29 nov 2019, 11:03  

Бате Серги 

  Poesía
319 0 1

на бате Серги

светлината уповава

и спасява

 

на бате Ламбо

светлината вдъхновява

и съгрява

 

на бате Стефан

светлината причестява

и изправя

 

.........................................

 

на Данаилов

светлината е нетленна

и вселенна

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??