Nov 29, 2019, 11:03 AM  

Бате Серги 

  Poetry
329 0 1

на бате Серги

светлината уповава

и спасява

 

на бате Ламбо

светлината вдъхновява

и съгрява

 

на бате Стефан

светлината причестява

и изправя

 

.........................................

 

на Данаилов

светлината е нетленна

и вселенна

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??