21 ago 2008, 10:11

Бебешки отбори 

  Poesía » Para niños
539 0 4
Ний човечета сме малки
във уста със залъгалки,
за сестрата сме готови,
ний сме бебешки отбори.

В кабинета щом отидем
и за малко се отбием
за инжекции поредни,
някой от нас ще ревни.

Ала няма ли спринцовка
и сестрата не ни боцка,
ще запише тя числа,
колкото тежим - кила.

И ще види дължината
от крачета до главата,
още гръдна обиколка,
ще си тръгнеме без болка.

Ний човечета сме малки,
ще изхвърлим залъгалки,
и пораснем ли големи,
ще останем все засмени.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??