22 feb 2012, 22:09

Бедният-Богат свят 

  Poesía » Filosófica
604 0 0
Живеем в богат свят
с бедни умове!

Делим разделеното
на разделени хора
с разделени сърца.

Подаряваме ненужното
на ненужни хора в нужда.

И все пак,
стоим един срещу друг
и си казваме в очите -
Живеем в беден свят
с богати умове!

© Димитър Бекяров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??