7 abr 2011, 19:36

Бедняци 

  Poesía
395 0 0


БЕДНЯЦИ

Открих тавичка. Стара. От мед.
Смачкана. Дълбоко в земята.
Малко парче ламарина наглед,
а мисъл такава ми мина в главата:

''Има по нея тридесет нита.
Кръпка до кръпка поставил човекът.
Беден бил народът ни
и преди двадесет века.''

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??