7 ago 2010, 15:48

Белег 

  Poesía » De amor
600 0 3

Къде си? В "Дяволското гърло " ли пропадна?

От теб ни звук, ни стон, ни смях.

Да ми се чудиш! За какво си ми притрябвал?

Отново да изпиша на челото "грях"?

Остани си там, при падналите ангели

и чакай търпеливо Божията милост,

тук горе аз ще нося своето разпятие

и като Нина, вярвайки, ще бъда жива.

Ще те открия и във дън горите Тилилейски,

с нокти до ядрото  земно ще разравям...

С теб ще тръгна гола като Ева - по библейски

и нека на челото белег "грях" да се развява!

 

 

 

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??