12 ene 2020, 19:25

Белези 

  Poesía » Filosófica
506 1 0

12.01.2017


И добро и лошо на едно са в мен събрани

във вехти листи - окъсани, надраскани, одрани

в редове от стихове с думи все подбрани,

човек дори щастлив, помни старите си рани!

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??