Jan 12, 2020, 7:25 PM

Белези 

  Poetry » Phylosophy
503 1 0

12.01.2017


И добро и лошо на едно са в мен събрани

във вехти листи - окъсани, надраскани, одрани

в редове от стихове с думи все подбрани,

човек дори щастлив, помни старите си рани!

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??