12.01.2020 г., 19:25 ч.

Белези 

  Поезия » Философска
501 1 0

12.01.2017


И добро и лошо на едно са в мен събрани

във вехти листи - окъсани, надраскани, одрани

в редове от стихове с думи все подбрани,

човек дори щастлив, помни старите си рани!

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??