25 ago 2010, 8:40

Белези от тръни 

  Poesía » Otra
518 0 6

По пътища на миналото крачим,

а стъпките му тъй и не намираме.

Потънали са чувствата във здрача,

без връщане в задъханото спиране,

с целувките, достигали безумие,

завършващо наблизо в храсталака

и с белези от тръни по бедрата

се връщахме в дома по пълнолуние...

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??