Малки, бели пухчета се сипят,
вятърът ги стеле по земята...
някои ги наричат снежинки,
бели ангели от небето.
Да ги съберем в ръцете си,
нека белотата им да бъде
Чудото в ръцете ни
... и в душата.
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados
бяла и светла е душата ти, мила Веси...
здраве и късмет ти пожелавам,
най-сърдечно...бъди щастлива...