11 ago 2017, 23:23

Бели рози 

  Poesía » Del paisaje
394 1 0

Бели рози

 

Бели ли рози в знойно лято

що са разцъфтели?

За живот и слънце

с обич закопнели…

 

Слънцето горещо

започна да мори…

Посърнаха листата,

цветчета и треви.

 

Но рози бели, чисти,

невинни като деца,

на слънце се усмихват

дори в горещина.

 

Роза бяла ще откъсна,

във ваза ще я натопя.

С нея и аз да се усмихна,

да усетя живина…


 

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??